Dan före dopparedan.



Dagen innan julafton spenderade vi bland annat på Queen Victorias Market. Där fanns i princip allt. Jag köpte en liten julklapp till mig själv och sen suktade vi efter lyxig ost och choklad i den finare delen av marknaden.




Sen tog vi spårvagnen ner till Federation Square där Australian Centre of the Moving Image ligger! De visade bland annat en utställning om internet, tv och digitalkultur som var riktigt rolig, den var gigantiskt och det fanns hur mycket grejer som helst som man kunde testa och göra själv.






På andra sidan gatan och sen något kvarter bort ligger en känd gata med en massa grafitti på, så dit gick vi och kikade efter att ha blivit utschasade från Acma eftersom att det var stängningsdags. Någon gata bort hittade vi dessutom AC/DC Lane och fotade förstås som tvättäkta turister.





Sen blev det kväll och vi åt en ovanligt god middag med en massa färska grönsaker innan vi kröp ner i sängarna. Jag var deppig över att min bok var slut och skrev det här blogginlägget istället. Och sen blev det julafton!
Publicerat i Resor