Cravings.

// 1. HÄR // 2. HÄR // 3. HÄR // 4. HÄR // 5. HÄR // 6. HÄR // 7. HÄR // 8. HÄR //
 
Det här låter väl fjäskigt men i min klass går det sååå många personer som klär sig så jäkla snyggt. Många har verkligen helt olika stilar men jag blir alltid superinspirerad när jag är i skolan, både av dom som klär sig som jag och av dom som inte gör det. Lyxigt ändå :) Hur som helst så letar jag hela tiden efter kläder som får mig att känna mig cool och snygg, hela livet blir så mycket mer nice när man trivs i det man har på sig.
 
De där gula platåsandalerna var jag en sekund från att klicka hem för några veckor sen men ångrade mig i sista sekund, och nu är dom slut i min storlek. Så himla deppigt, tror verkligen att jag hade älskat dom. Hoppas dom kommer in igen! Den ljusa kostymen insåg jag att jag behövde när jag var på Agdagalan i helsvart stass med min favoritkavaj och svarta kosymbyxor. Jäklar var power man är i det. Måste ha en till helt enkelt. I övrigt så har jag varit på jakt efter ett par schyssta jeans i perfekt blå tvätt och jag tror att de här paret kan vara rätt, men det är så läskigt att internetshoppa jeans. Något som är mindre läskigt är att köpa väskor och den där blåa i mocka är typ det finaste jag har sett, men jag vet inte riktigt om det är försvarbart att köpa en väska för 700 pix när man är student. Måste hitta på en vettig anledning till att belöna mig själv. Kanske får springa ett maratonlopp i helgen eller nåt. Återkommer med resultat.
 
Update: Haha. Alltså. Jag bestämde mig för att köpa den där himla väskan trots ett något saftigt pris och precis när jag ska genomföra köpet så står det att den är slut i lager. Ringer till H&Ms kundtjänst som meddelar att det finns ETT exemplar kvar i Stockholm, så jag ber honom lägga undan den åt mig. Men. Då visade det sig att den tydligen var slut där med. Deppen alltså. Tröstshoppade upp pengarna på stan dagen efter istället :)
Publicerat i Vardag