Till minne av Stina.

Nu har det snart gått ett helt år sen jag förlorade en av mina finaste, mest öppensinnade och godhjärtade vänner. Stina valde själv att lämna oss, hon förstod inte hur värdefull hon var och vilket enormt hål hon skulle lämna i våra hjärtan. Hur smärtsamt det skulle blir för oss som blev kvar. Jag saknar henne varje dag. Stinas storasyster har startat en insamling för att hedra Stina, och om ni vill så får ni väldigt gärna skänka en liten slant. Det behöver inte vara mycket och det går jättebra att vara anonym. Klicka här eller på bilden för att komma till insamlingen♥
 
 

Från kemisalen till vardagsrummet.

I våras någon gång, eller kanske precis när sommaren hade dragit igång, var jag i Söderköping en sväng för att fixa med hår och ögonbryn och lite sånt, och mellan tiderna som jag hade bokat så passade jag på att gå en sväng till second hand-affären som ligger där i närheten. Och titta vad jag hittade där! Två gamla mätglas av något slag som jag tog med mig hem och satte lite blommor i. Alltså såååå fint. Älskar klart glas mot växter på det där sättet. Tror jag betalade typ 50 kronor för båda. Helt klart värt.
 

Min digitala portfolio.

Jag har länge velat samla allt jag skapar i någon form av portfolio, både för att själv känna att jag har alla saker på samma ställe men också för att andra ska kunna se vad jag kan. Och nu har jag äntligen skapat en sådan! Kanske råkar någon framtida arbetsgivare klicka in där och vill att jag ska göra hemsida eller fota företagsbilder eller skapa logotyp eller tryckmaterial. Who knows?
 
Ni hittar iallafall en relativt ofärdig version på cargocollective.se/emmaljungberg. Allt finns inte med där ännu men det är en bra början iallafall. Kika gärna in om ni vill.
 
 
Puss och kram!