Fredagslugg.

 
Tja tja bloggen! Jag har klippt av mig håret. Eller av och av, en del av del iallafall. Nu har det redan hunnit börja växa ut men när det var nyklippt var luggen så kort att jag kunde köra hellugg med snedbena. Dream come true. Nu är det i perfekt gardinluggslängd. Mycket nöjd! Nästa dröm är att ha samma barr som Peg Parnevik, men det får nog vänta lite...
 
Idag är det fredag vilket innebär barhäng för min del, både Karin och Nina är i stan så det blir extra kul! Om vädret tillåter kanske vi kan hänga på Trädgårn (hoppas!) men annars får vi väl ta skydd någon annanstans. Vi får se. En öl eller två lär väl slinka ner ändå ;))))))
 
 
Bye bye!

Studentbalen 2015.

 
Gokväll! Hoppas ni har haft en fin midsommarhelg. Jag har spenderat min ute på mammas landställe och det var mysigt och rätt kul trots regn och kyla. Nu har vi landat här hemma igen och jag spenderar söndagskvällen åt att lägga ansiktsmask, duscha, smörja in benen och sånt söndagigt (nytt ord!). Och så har jag precis uppdaterat min portfolio!
 
Jag fick ju nämligen äran att utforma affisch, biljett och kombinerad meny/drinklista/program för årets studentbal! Gjorde ju samma sak förra året om ni minns, de grejerna (och årets grejer med) kan man titta på här.
 
 
Kul att få vara med på ett litet hörn i studentkarusellen.

Melwin och mors dag.

 
I söndags var det mors dag! Jag vaknade upp hemma hos Karin efter en kul kväll på den årliga båtfesten och runt lunch åkte jag hem till farmor för att grilla hamburgare och äta tårta. Några timmar senare satt jag hemma hos mamma med en annan del av min familj runt bordet. Bland annat en alldeles ny medlem, Melwin!
 
 
Asså kollarååååå va söt han är. Guldklimp asså.
 
 
Vi åt kladdkaka till efterrätt,
 
 
och mamma fick fina blommor.
 
 
Älskade lilla unge. Känns så fint att få uppleva bebislycka i vuxen ålder på det här sättet (okej vuxen är jag väl inte men nästan). Alla mina kusiner är ju yngre än mig men inte så pass små att jag verkligen kunde engagera mig och vara "vuxen" när dom var såhär pyttesmå, har väl alltid varit lekledare med dom men med Melwin (och hans storebror Charlie som är 2 år) så kan jag ta en lite annan roll, ni vet, barnvakta och läsa för och åka till badhuset och sånt redan från start. Åh<3
 
Och förresten. Grattis (i efterskott) till alla mammor! Speciellt min fantasitska. Älskar dig.