Mitt första största frilansjobb.

 
Jag har ju glömt att berätta världens roligaste nyhet! Det är nämligen så att jag ska frilansa för Lavette Film i sommar! Såååå himla kul spännande läskigt. Förra sommaren hängde jag ju med på några av deras gig på Gröna Lund, bland annat Veronica Maggios där jag fick plåta (HÄR är några av dom bilderna), och i sommar blir det alltså samma veva fast som frilans och med en ordentlig filmkamera i handen. En massa konserter med coola personer på Grönans stora scen som lilla jag ska vara med och filma. Shit alltså.
 
Än så länge har vi iallafall hunnit med Silvana Imam och Miriam Bryant, dom filmerna är färdigklippta och finns att se på Youtube, Facebook eller här ↑. Har nog sett Silvana-filmen säkert femton gånger, den spelningen var såååå jäkla fet! Och då stod jag ändå med ryggen mot scenen och filmade publiken hela tiden, haha. Igår var det dags för inga mindre än Hollywood Vampires med Joe Perry, Alice Cooper och Johnny Depp. Fattar ni? Johnny Depp spelade på Gröna Lund och jag var där och filmade. Var så nervös så jag vet inte vad. Uppdaterar jag er igen när filmen är ute!

Dåtidens framtidsgrubbel.

 
"Framtiden är det enda jag kan tänka på just nu. Och under de stunder som den inte tar all min tankekraft så är det dåtiden som tar all tillgänglig plats i mitt huvud. Vad kommer hända med mig egentligen? Det är så läskigt att inte veta. Så läskigt att veta att allt som hänt hittils i mitt liv, alla människor jag har träffat och alla saker jag har upplevt, kan hända flera gånger om eller aldrig mer. Så läskigt att veta att i det ögonblicket som jag tog av mig den där vita mössan för sista gången öppnades dörren till hela min framtid och det som någon gång kommer att bli mitt liv.
 
Så läskigt att inte veta om det som finns på andra sidan av den där tröskeln är det jag verkligen vill. Eller om det är något helt annat som jag inte förstått att jag vill än."
 
"I våras kom den där dagen som jag har längtat efter i så många år, som jag har drömt om och bävat inför och kämpat hårt för att klara mig hela vägen fram till. Efter en overkligt rolig och minst lika jobbig studentvecka vaknade jag upp på fredagen den trettonde juni och några timmar senare hade jag tagit studenten och var vuxen och fri och allt vad det nu innebär. Så himla läskigt och underbart på samma gång. Den här hösten ska jag byta ut skolbänken mot stränder i Australien och nästa år kanske jag hamnar i en lägenhet i London, Stockholm, Kalmar eller San Francisco. Kanske för att jobba, kanske för att plugga, men oavsett vad för att leva ett liv som jag själv har valt. Ser så mycket fram emot att se vad världen har att erbjuda!"

Såhär cheesy skrev jag några veckor innan jag tog studenten och några veckor efter. Det är över två år sen nu! Två år! Helt sjukt hur snabbt tiden går. Och nu står jag här efter att ha avslutat mitt första år på universitetet, trygg och säker och med en tydlig väg framåt. Vet precis vad jag vill och även om vägen är lite snirklig och oklar så känner jag mig rätt lugn, det kommer ju bli bra det här.

En manuell dymo.

Kolla kul pryl! Fick den i julklapp av mamsen, det är som en manuell liten Dymo. Så gulligt att skriva små grattismeddelanden och sätta på presenter eller märka upp viktiga saker här hemma med. Har redan använt den massor. Finns på Panduro!