Wanties: May 2015.

• En ny frisyr. Allra helst en lite kortare (fräschare!) sådan, gärna i mörkbrunt med lugg. Drastiskt, jag vet...
• En bekväm och inspirerande kontorshörna. Jag sitter ju en hel del vid datorn med diverse grejer och behöver ha ett ordentligt skrivbord med en bra stol som håller för både symaskiner, målarfärger och långa nätter vid datorn.
• Glass. Alltid glass. Allra helst med smak av choklad/kaffe/mint/saffran/karamell och gärna med bitar av kakdeg, brownies eller marshmallows i. Och så med chokladsås. Och strössel. Mmmmmm.
• Sol! Mitt ansikte behöver lite D-vitamin. Vore fint med en vecka en bit söderut men lite ledighet och parkhäng skulle duga det med.
• Ett grått set från Calvin Klein. Jag må vara sist på bollen men ärligt, hur fint är det inte? Ser galet bekvämt ut och jag skulle utan tvekan känna mig råsnygg i det. Win win.
• Pinoer pioner pioner. Finaste blomman jag vet.
• Och förstås; lite kärlek. Imorgon flyttar min bästis äntligen hem från London (!!!), då blir det kärleksbomb<3

Syrener och smultronställen.

 
I onsdags förra veckan skrev Clara till mig och frågade om jag inte ville följa med henne och några andra från jobbet till Söderköping för att äta glass. Och det ville jag ju! Så vid tolv traskade jag till bussen. Gick förbi fina syrener på vägen.
 
 
Hade på mig ny rutig tshirt från Gina Tricot, ny kappa från Monki och så mina vanliga gamla jeans, skor och väska från Mulberry.
 

Och nya brillzen! Så najsiga.
 
Poff så var vi i Sörping och satt på Smultronstället och bläddrade i menyer med glassar för hundra kronor, beställde och åt och åt och åt så jag glömde helt bort att ta bilder. Men det var en väldigt fin liten eftermiddag iallafall, det var strålande sol så vi satt ute utan att frysa det minsta, pratade och skrattade som alltid med det där gulliga gänget. Vid ett tillfälle gick det förbi en tjej som såg ut exakt som jag, precis samma ljusa hår uppsatt i en liten knut och långt svart kappa och allt det där. Vi brast ut i asgarv allihopa för det var så märkligt att se en dubbelgångare traska förbi bara sådär.
 
Och det var den onsdagen! Tack och hej!

Glasögon + sol = sant

 
Jag har köpt nya solglasögon! Eller köpt och köpt, jag fick dom faktiskt av min fina mormor när vi var på stan för att handla julklappar och födelsedagspresenter häromdagen. På julafton var ju jag i Australien och när jag fyllde år var både mormor och morfar sjuka, så det har liksom inte blivit att vi har firat något. Men i onsdags fick jag iallafall en mysig eftermiddag med lite shopping och lunch på stan. Väldigt bra present om jag får säga det själv! Solglasögonen kommer från Monki.
 
 
Mitt andra par som jag har använt varenda soliga dag det här året är köpta på Cotton On i Australien. Älskar dom.
 
 
Så nu har jag två par perfekta brills i perfekta modeller och perfekta färger. Fint vore ju också om själva glaset faktiskt skyddade ögonen, men ärligt, för hundra spänn kan jag nöja mig med yttre perfektion.