Januaritankar.

 
 
Igår var jag som bekant på kravall så det säger väl allt om dagens tillstånd. Det blir en dag i horisontellt läge. Här är iallafall sånt som jag har ägnat extra mycket tankekraft åt den senaste tiden och som därmed hamnat på min Pinterest. Typ superkorta platinablonda frisyrer (sugen), gulliga kaninbebisar, drömjobb (extremt sugen), percingar  (orimligt sugen) och annat.
 
Om man vill följa mig på Pinterest så heter jag eljungberg där. Kort och gott. Pinnar allt som jag diggar i kategorierna grafisk design, inredning, mat, kläder, hår, DIY:s och övriga najsiga grejer som jag stöter på. Typ feministiska quotes eller gulliga djur och sånt.
 
Hepp!

Ovvepyssel.

 
Ikväll ska jag på kravall! Det känns extra kul eftersom att jag (tillsammans med Anna och Lisa) har fixat med marknadsföringen, dessutom så är det en av dom största studentfesterna på hela året. Kravall är en förtkortning för krav på overall så det är helt enkelt en extra stor fest där man ska ha detta fina plagg på sig. Jag missade kravallen som var innan jul så det här blir min första efter Nolle-p. Pepp!
 
 
Ovven ska ju pyntas och pimpas med ens namn, revärer och en massa märken så det har jag pysslat lite med i veckan. Hade sån enorm beslutsångest när jag stod i tygaffären för att välja tyg till mitt namn men det slutade iallafall med det här fina och knäppa med flamingos och papegojor. Började sy redan i lördags men efter en halv revär så gick symaskinen sönder och jag blev förstås helt förtvivlad och kände hur livet plötsligt blev oerhört meningslöst. Classic pms-fälla. Tur då att man har en mamma som säger att det inte gör något och att den ändå behövde lämnas in på service och att vi kan åka till mormor och låna hennes maskin. Och att vi hade några rutor choklad i skafferiet.

Frukostskrivande.

 
Såhär har mornarna sett ut hos mig den senaste veckan. Tända ljus, ordentlig frukost och så ett textdokument på datorn. Ibland har dokumentet bytts ut på Bloglovin' eller Facebook men det låter väl inte riktigt lika ambitiöst... Jag har iallafall suttit och skrivit på en text till skolan som ingår i kursen Manus, storytelling och copy, men ååååh vad segt det har gått. Har absolut inte haft ett enda uns av skrivflow. Det är så svårt det där med texter, det blir så personligt så himla snabbt och det känns väldigt läskligt att veta att man inte kan stoppa undan det man har skrivit utan måste läsa upp det och få kritik på det. Det är annorlunda här på bloggen, här är det ju mer slentrianmässigt babbel om vad jag har haft för mig så kraven är ju rätt låga, det är ingen som kommer och ber mig ändra något jag har skrivit och jag sätter liksom mina egna betyg.
 
 
Jag fick iallafall ihop en liten text, en tolkning av en dikt av Göran Greider. Sen skickade jag in en avanmälan på kursen och pustade ut. Eftersom att den var frivillig så kändes det hela tiden som ett onödigt ont, och jag har dessutom redan läst liknande kurser på gymnasiet. Jag skriver hellre för mig själv helt enkelt. Känns bra så.
 
 
De små ljushållarna fick jag förresten som spontanpresent av mamma för ett tag sen (<333), gillar verkligen att dom matchar min tapet. Den svarta ljusstaken är från Hay, det var en present från mig till mig.
 
Hej på er.