Valborg.

Idag är det Valborgsmässoafton! För en gångs skull så är jag faktistk ledig imorgon så idag ska jag och Lina ta pendeln till Linköping och hänga med Jenny, Micolle och Amanda i Trädgårdsföreningen. Hoppas hoppas hoppas att det blir sol och fint. Packar nog med extra tröja halsduk paraply och hela baletten för säkerhets skull, jag inbillar mig att vädret ofta blir tvärtom mot vad man är förberedd på. Har man inte med sig paraply till skolan så lär det ju regna när man ska hem.
 
Planerna är fortfarande ganska lösa men jag är säker på att det blir en supermysig Valborg med världens bästa lilla gäng. Funderar på om jag kanske ska passa på att ta med mig kameran, om väderprognosen är på min sida dvs. Vi får se. Hoppas ni också får en fin Valborg hörni!
 
Mynta hälsar förresten.

Körsbärsträd och jeans.

Körbärsträden som jag nämnde häromveckan står i full blom nu. Såååå fint och vårigt. Det var superfint väder nästan hela veckan och en dag passade jag på att köra den vårigaste oufiten man kan tänka sig, dvs denim på denim. Och nya vita lysande sneakers från New Balance. Najs. Helgen som var precis skulle jag ju för övrigt ha spenderat med mina gulliga kusiner men hela familjen blev sjuka så det blev inget :( Istället så spenderade jag helgen åt jobb och plugg med lite avbrott för bland annat middag med tjejgänget hemma hos Kerstin i lördags. Planen var att traska hemåt när vi kände oss klara men istället hamnade jag på Trappan och var hemma halv tre efter att ha dansat på ett ganska tomt dansgolv och ätit korv på Skvallertorget. Supermysigt iallafall att få en helkväll med dom, alla flänger ju runt åt olika håll i skolan nu eftersom att det är så mycket projektarbeten så det blir sällan mer än någon lunch i veckan när alla är samlade. Är verkligen så himla glad och tacksam för varenda en i det där gänget, så himla roliga vettiga talangfulla ödmjuka fina brudar.

Hattpremiär.

Lite spegelbilder från förra veckan. Hade fula strumpor på mig och kunde verkligen inte sluta tänka på det på heeela dagen haha. I övrigt hade jag secondhandfyndad skinnjacka och hatt, tshirt köpt i Australien och bästa fladderbrallorna från BikBok. Och en katthårig tygväska... Rätt onice. Men men. Den här dagen (tisdag) var jag i skolan till fem för att sen gå till Brödernas med mamsen och äta bakad potatis med skagenröra till middag. Sen satt vi kvar på hennes kontor och jobbade på varsitt håll, jag med min hemdugga och hon med bokföring och sånt. Mysigt. Idag har jag faktiskt inget schemalagt förrän klockan ett, lyx! Det betyder ju sovmorgon och finfrukost. Och en massa lugn och ro. Min morfar har önskat sig lugn och ro i julklapp så länge jag kan minnas och jag börjar inse att jag nog är mer lik honom än vad man kan tro.