Fitzroy.

Här kommer mer Australien!
 
Efter att vi hade varit på NGV Studios gick vi som sagt till Fitzroy, ett hipstrigt område norr om själva city som vi hade hört skulle vara mysigt. Det var det! MEN det var ju den 25e vilket är dagen då alla firar jul i Australien, så nästan allt var stängt. Rätt synd, hade varit kul att fika lite på något av alla fina caféer.
 
 
På vägen dit gick vi förbi en gigantisk katedral (som också var stängd).
 
 
Huvudgatan påminde lite om Haight Ashbury i San Fransisco! Dit måste jag tillbaka. Typ nu.
 
 
Det fanns massor av vintagebutiker men min väska var redan helt proppfull vid det här laget så jag kunde verkligen inte köpa någonting alls :(
 
Det var hur som helst en fin eftermiddag i Melbs!

Magi.
Åre är, precis som bilderna avslöjar, helt magiskt. I söndags hade vi sån himla tur med vädret, solen strålade hela dagen och jag fångade både soluppgång och solnedgång från vår balkong. När vi kom upp på toppen tappade jag nästan andan, utsikten var verkligen helt galen! Och så är det överallt här, oavsett väder.
Idag var åkningen i sig minst lika bra om inte bättre, minus sol. Har åkt skidor ända sen jag var liten men först nu börjar jag känna mig trygg på skidorna, så himla skönt att kunna slappna av ordentligt när man dundrar nerför backarna.Imorgon väntar ännu en dag med skidåkning, följt av finmiddag nere i byn på kvällen. Det ser jag fram emot!

xx

Destination Åre.
Igår eftermiddag anlände jag (+familjen) till Åre! Bara vägen hit var helt fantastisk och när vi äntligen kom fram till stugan så åt vi middag och spenderade resten av kvällen i soffan med kortspel, bästa fjällendrycken (varm oboy med en skvätt kaffe, grädde och minttu) och film.


Imorse fångade jag soluppgången med sömniga ögon och spenderade förstås dagen i backen. Ingen av oss har varit här förut och vi alla är redan helt förälskade. Vi hade sån himla tur med vädret, allt var verkligen overkligt vackert. Har fotat massor så ni kan förvänta er en hel del snö här på bloggen i veckan!