Fyra timmar pyssel.

Igår hade vi en fyra timmar lång workshop i formlära vilket var synonymt med fyra timmars pyssel. Jag hade turen att få jobba ihop med Cina och vi hade rätt lika tänk och fick ett bra flow så det var skitkul! Det är alltid roligt att jobba med nya personer, ibland hittar man någon som man klickar skitbra med och får ett grymt kreativt samarbete.
 
Workshopen var iallafall uppdelad i två delar och under den första halvan skulle vi visualisera ett kapitel ur en kursbok som heter Graphic Design - The New Basics. Vi fick inte använda våra datorer utan det var papper, sax, pennor och lim som gällde. Cina och jag hade ett kapitel som hette Point, line, plane och såhär blev vårt slutresultat:
 
 
Andra uppgiften gick ut på att göra en annons efter fyra ord som vi blev tilldelade. Vi fick orden liten, gran, förvånad och mönster. Här är vår annons:
 
 
Som ni ser så är det inte särskilt hög nivå på själva pysslet, men tanken med workshopen så som jag uppfattade det var att öva på att arbeta med händerna och att inte vara så noggrann för en gångs skull. Båda uppgifterna var dessutom på tid så det var bara att köra på första idén som kom upp, och blev något fel så fick man strunta i det och fortsätta ändå. Faktiskt väldigt roligt!
 
 
Här är hela gruppens skapelser (i så dålig kvalité att man blir ledsen men så fick det bli). Väldigt kreativ klass jag går i, blir alltid överraskad över hur grymma grejer alla lyckas trolla fram.
#1 / / Helene:

Roligt med pyssel!