Frukostskrivande.

 
Såhär har mornarna sett ut hos mig den senaste veckan. Tända ljus, ordentlig frukost och så ett textdokument på datorn. Ibland har dokumentet bytts ut på Bloglovin' eller Facebook men det låter väl inte riktigt lika ambitiöst... Jag har iallafall suttit och skrivit på en text till skolan som ingår i kursen Manus, storytelling och copy, men ååååh vad segt det har gått. Har absolut inte haft ett enda uns av skrivflow. Det är så svårt det där med texter, det blir så personligt så himla snabbt och det känns väldigt läskligt att veta att man inte kan stoppa undan det man har skrivit utan måste läsa upp det och få kritik på det. Det är annorlunda här på bloggen, här är det ju mer slentrianmässigt babbel om vad jag har haft för mig så kraven är ju rätt låga, det är ingen som kommer och ber mig ändra något jag har skrivit och jag sätter liksom mina egna betyg.
 
 
Jag fick iallafall ihop en liten text, en tolkning av en dikt av Göran Greider. Sen skickade jag in en avanmälan på kursen och pustade ut. Eftersom att den var frivillig så kändes det hela tiden som ett onödigt ont, och jag har dessutom redan läst liknande kurser på gymnasiet. Jag skriver hellre för mig själv helt enkelt. Känns bra så.
 
 
De små ljushållarna fick jag förresten som spontanpresent av mamma för ett tag sen (<333), gillar verkligen att dom matchar min tapet. Den svarta ljusstaken är från Hay, det var en present från mig till mig.
 
Hej på er.